üdvözöllek!

Az önbizalom növelés, érett gondolkodás és a
sikeres élet kulcsát találtad meg!


Itt választ kaphatsz arra, hogyan érheted el, hogy:

Kihagyhatatlan a személyiséged fejlesztése, ha

Ezeken segít ez az oldal

Vagyis olyan információkat, gyakorlati útmutatást találsz, amely segít jobb emberré válni, pozitív beállítottságot kifejleszteni, alkalmazni, és egy egészséges önbizalmat kialakítani magadban.

Észre fogod venni, hogy napról napra jobban és magabiztosabban érzed magad, ez kihat a meglévő és az új kapcsolataidra egyaránt, "megváltoznak" körülötted az emberek.

Önbizalom növelés, hatékonyan, látványosan, gyorsan, rizsa nélkül

Gratulálok neked, amiért itt vagy!
A legtöbb ember nem meri felvállalni, hogy önbizalom hiányban szenved. Nem is keresi a kiutat. Elfogadja az életet olyannak, amilyen. Eljátsza a sodródó "áldozat" szerepét.
Ismersz ugye ilyen embereket?
Lehet, hogy te egyik sem vagy, csak szeretnél egy magasabb élet minőséget kialakítani. Megnyugtatlak, akkor is jó helyen vagy.

Tehát nyomós okom van dícsérni téged, amiért kiemelkedsz az egyhangú tömegből.
Amiért változtatni akarsz a sorsodon, mert nem akarsz a "körülmények" áldozata lenni, és
amiért felelősséget és cselekvést akarsz vinni a hétköznapokba.
Most Te irányíthatod AZ ÉLETED.

A nevem Fülöp Richárd, 2001-ben kezdtem el foglalkozni az emberi kapcsolatok témakörével.

Édesanyámnak köszönhetően kiskoromtól önállóságra lettem nevelve. Épp ezért mindig is duzzadtam az önbizalomtól. A döntéseimért teljeskörű felelősséget vállalok, és több sikeres üzlet tulajdonosa vagyok.

Telefon: +36/30/541-3024
Email: richardphilip@linkcsik.net

ricardo, ricardo79
Ez az oldal nem rólam, hanem rólad szól.

Szeretnék megosztani veled egy kis történetet:

Több évet tanulással töltöttem azért, hogy megtudjam a titkát a sikeres embereknek. Rengeteg tapasztalatot szereztem és arra a végkövetkeztetésre jutottam, hogy a titok nem más, mint az önbizalom, a tettvágy, az érett gondolkodás, a megfelelő időgazdálkodás, valamint a “vonzó” személyiség.

Ez persze önmagában elérhetetlen. Szükséges kialakítani olyan szokásokat, mint a tanulás, az önellenőrzés.

Nagyon fontos, hogy legyenek pozitív példaképek az ember életében. Neked ki a példaképed? Észrevetted már, hogy akaratlanul is próbálod utánozni, másolni? Ha hiszed, ha nem, rólad is sokat elárul, kire akarsz hasonlítani!

Önmagunk és mások szeretete is nagyon fontos. Sok olyan emberrel találkoztam, aki nem fogadja el saját magát, állandóan a hibáit nagyítja fel, rágódik, ahelyett, hogy a megoldásokat keresné, és megtanulná elfogadni amit el kell, amin pedig tudna változtatni, azt sem teszi meg. Vagy mert nem kap hozzá tanácsot, oktatást, nem tudja mit és hogyan tegyen, vagy azért, mert nem akarja. Nos, ők azok, akiken még én sem tudok segíteni. Nélküled nem fog menni a változás, akarnod kell, és megérteni, megtenni bizonyos dolgokat.
Készen állsz?

Társaságban a testbeszédeken látszik, hogy ki a “csoportvezető”, kinek vannak vágyai céljai, ki az aki mindezért tesz is, erős akarata van, ki kihez “vonzódik”…

A célom az volt, hogy mind ezt összefoglaljam és eléd tárjam egy teljesen hétköznapi nyelven, mindenféle technikai halandzsa nélküli, e-könyvben. Gyakorlati technikákat tanulsz, melyek segítségével önmagadat képezni tudod.

Így született meg ez az e-book, mely közel 80 oldalon keresztül:

Technikákat, személyiség fejlesztési tanácsokat, gyakorlati alkalmazásokat, és elméletet tartalmaz az emberi viselkedés alapjairól. A könyvben összefoglalt tudás és tapasztalat segítségével lerövidítheted a tanulási folyamatot, így rengeteg időt megspórolhatsz.
Az egész folyamat alatt érezni fogod a pozitív változást, az önbizalmad épülését, saját fejlődésedet, viselkedésedet, hozzáállásodat.

Ha van önbizalmad, de valami mégis hiányzik a végtelen sikerhez, akkor a fejlődésed üteme fogja meghatározni, hogy mikor éred el a céljaidat.
Ennek az ütemnek, két fő alapja van:

Mindkettőre választ fogsz adni magadnak, hiszen a könyvből az önellenőrzés technikáját is megtanulod.

Ha nem lenne ez a könyv, de ugyanezt a hatást szeretnéd elérni fejlődésedben:

Súlyos pénzekért több alkalommal tanfolyamokra kellene járnod, vagy több évnyi kutató munkára lenne szükséged, még ha brilliáns elme is vagy, hogy az alapokat elsajátítsd, hogy technikákat dolgozz ki, önbizalmad építésére.
Ezek mind iőben, mind pénzben méretes kiadásokat jelentenének számodra.

A könyv önmagában is rengeteg információt tartalmaz, de segít megérteni, tovább gondolni és alkalmazni a tudást.

Gondolkodtatok már azon, hogy miért népbetegség ma az ÖNBIZALOM-HIÁNY? Én igen…, de csak a könyv olvasása után vált világossá, hogy ez elsősorban különböző nevelési, neveltetési problémákra vezethető vissza, amik akár egész életünkön keresztül kísérhetnek bennünket… Valljuk be, ez nem valami jó perspektíva! Mi lenne, ha idejében felismernénk e tulajdonságunkat, és tennénk valamicskét ellene? A jó hírem az, hogy könnyűszerrel, némi gyakorlással és odafigyeléssel, rövid idő alatt is, az önbizalom nagymértékben növelhető! Mert, mi van, ha nem változunk? Az kihat emberi kapcsolatainkra (különösen szerelemre és barátságra), munkánkra, sőt, továbbmegyek: az egészségünkre is! A negatív gondolataink révén gátol a kitűzött/kitűzetlen céljaink, álmaink elérésében. Akinek kevés az önbizalma, az nehezen fog bele az új, szokatlan, merészebb dolgokba, mivel nem tartja magát képesnek rá, vagy elég jónak arra, hogy belevágjon. Ezzel mintegy generálja magának a folyamatot, nagyon nehezen tud az ilyen egyéniségű ember kilépni a mókuskerékből, egyéb jellemzője még, hogy megreked egy szinten,nem tud, és látszólagos elégedettsége miatt nem is akar onnan feljebb kerülni. Ugye, te is volt már abban a helyzetben, hogy irigykedve és csodálattal nézted azokat az embereket,akiknek minden sikerül bármihez kezdenek, könnyedén társalognak mindenről, mindenkivel, rendezett, izgalmas életük van, jó munkahelyük…, még soroljam? Na, Ők azok, akiknek a helyén van az önbizalmuk, egojuk! És ezért köszönettel tartozom a Richárdnak, hogy olvashattam a brilliáns gondolatait, tanácsait a rövid, de annál gyakorlatiasabb kézikönyvében, ahol a számomra olyan fontos “hogyan?”-okra megkaptam a választ. Segítségével könnyedén megoldottam az önbizalom-kérdést, köszönöm! :)))
Balogh Eszter

A tartalom...

Legfontosabb szempontok, hogy gyakorlati útmutatást, komoly technikákat, és némi elméletet tartalmaz.
Ez nem egy könnyed, délutáni olvasmány.
Többszöri átolvasása, a technikák gyakorlása elengedhetetlen a fejlődés érdekében.

Nézzük hát, mit is tartalmaz a könyv?

Bevezetés 1
Köszönetnyilvánítás 2
Fogalmak 3
Önbizalom 3
Mi is az az önbecsülés 4
Tudás és tapasztalat 5
Egoizmus 5
Értékek 6
Nyerés és nyerés közi különbség 7
Cél 8
Kudarc nem létezik 9
Élj a jelenben 10
Élet 10
Halál 11
Referencia 11
Elismerés 11
Központosság 12
Bátorság 12
A saját realitásunk 13
Pozitív gondolkozás 14
Felelősségvállalás 14
Irányítás 17
Státusz 18
Metakommunikáció 19
Testbeszéd 19
Hanghordozás 19
Szociális háló 21
Előválasztás 22
Önzés bizonyos határokon belül 23
Félelmeink leküzdése 24
Igazság, hazugság 25
Távolságtartás 26
Humor 27
A reneszánsz ember 28
Vonzó személyiség 29
Időbeosztás 30
Boldogság 32
Erőforrásaink 33
Az elme felépítése 33
Ösztönök 34
Érzelmek 35
Tudatos agy 37
Logika 38
Intuíció 38
Érettség, megfontoltság, felnőttség 39
Beállítottság 40
Ismétlés a tanulás fontos eleme 46
Gondolatok a pozitív gondolkodásról 47
A humor részei és használatának előnyei 47
Céljaink tudatosítása 50
Rövid és hosszú távú célok 53
Játék a testeddel 54
A karakterkészlet, amelyet magunk választunk 56
Gyakorlatok 59
Ebben a fejezetben mit is találhatunk 59
Újragondolás 59
Az önkép kialakítása 63
Az önkép használata a kisugárzás erősítésére 64
Önmagunk szeretete 66
A központosság megteremtése, fenntartása 67
A testbeszéd kialakítása 69
Életvonal 71
Kompetencia 72
Összefoglalás 74
Az önbizalom kialakításának lépései 74
Tartalomjegyzék 75

Önbizalom növelés, hatékonyan, látványosan, gyorsan, rizsa nélkül

Mindezt akár 300 oldalon keresztül is leírhattam volna.

A mai világban senkinek nincs ideje, és nem ér rá, akár csak 5 fölösleges oldalt is elolvasni.

Ezért lett ez a könyv ennyire tömör és gyakorlatias.

Túlzások nélkül elmondható, hogy egy nem mindennapi élmény vár e könyv elolvasóira. Ugyanis a szerző, mintegy 20 éves élettapasztalataiból összeállított olyan felismerések és eredeti meglátások birtokába kerülhetnek, amelyek minden bizonnyal elemi erővel ható lelki energiaforrásként szolgálnak majd számukra az életkörülményeik és életminőségük gyökeres megváltoztatásához.
Miért mondom mindezt? Azért, mert a könyvben elolvasott számos megállapítást és tanácsot a saját élettapasztalataimmal is alá tudom támasztani. Az, hogy ki mire viszi az életében, mennyire lesz sikeres, vagy milyen anyagi hátteret képes előteremteni családja gondtalan megélhetéséhez, nagymértékben az erőforrásai feltárásától és kiaknázásától függ. Ennek a sajátos vállalkozásnak talán legfontosabb előfeltételét pedig az önbizalmunk folyamatos fejlesztése képezi.
Sajnálatos módon az iskolá(k)ban oktatott tantárgyak közül hiányzott, és még ma sem található meg ez az életben való boldoguláshoz nélkülözhetetlen készség. Ezt a könyvet elolvasva bárkinek alkalma nyílik önbizalma olyan szintre fejlesztésére, amellyel akár a legmerészebb vágyai megvalósításához is hozzákezdhet. Itt az alkalom, hogy néhány órás olvasással több évtized alatt összegyűjtött számos igazán értékes bölcsesség és gyakorlati tapasztalat birtokába juthassunk! És tehessük ezt méghozzá egy olyan áron, ami - enyhén fogalmazva is – csupán egy jelképes összeg.
Kajárik Béla

Mindenképp ajánlom a könyvet azoknak, akik önbizalomhiányban szenvednek, de legalább már eljutottak odáig, hogy szeretnének rajta változtatni, illetve azoknak is, akiknek nincsenek (vagy csak azt hiszik hogy nincsenek) önbizalom gondjai, mert lehet, hogy az olvasást befejezve átértékelik az eddigi áláspontjukat. A magam részérõl az “Időbeosztás” fejezete nagyon találó, és bár önbizalomhiánnyal nem küzdök:), mégis volt olyan rész, amiből tanulhattam.
Sárközi Eszter

Gyakorolj

Ezt nem győzöm elégszer ismételni: a sikeredhez és a változásokhoz gyakorolnod is kell a könyvben leírtakat, nem csak olvasgatni. Ugye, úszni nem könyvből olvasva tanultál? Hanem gyakorlással

Az Önbizalom a Siker Titka c. könyv nem egy "csodapirula", önmagában ha csak megveszed és nem gyakorolsz, semmit sem ér, főleg ha ott porosodik a winchestereden.

Tehát: olvasni, újraolvasni, és gyakorolni kell.

Erre az esetre, kérdezés nélküli pénzvisszafizetési örökélet garanciát vállalok.

 


Veszteni valód nincs, adj magadnak 3 hónapot gyakorlással. Ha így nem hoz változást az életedben, visszafizetem a teljes vételárat.

Nagyon sokat segített a könyv elolvasása. Önbizalom hiányos ember vagyok/voltam és rengeteg kudarc élményem is volt. Ezek akaratlanul és beépültek a jellemembe, elhittem hogy vesztes vagyok. Sokat segített hogy elolvastam és szép lassan változok. Senki ne remélje hogy egyik percről a másikra vagy egyik napról a másikra meg fog változni. A könyv elolvasása nem fog csodát tenni, csupán felismerést nyújt saját magunk számára. Talán meglátjuk magunkat mint egy tükörben és szebbé - jobbá tehetjük a hibákat. Tökéletesek nem leszünk, de jobbak, magabiztosak igen! Ez a lényeg. Hogy merjük vállalni magunkat. Én is ezt teszem. Gyakorlok nap mint nap hogy ha tükörbe nézek ne azt lássam: Vesztes. Hanem azt:Vagy valaki!
Csabai Valentina

Ez nem egy "sikerkönyv" tele sztorikkal!

Ha szeretnéd:

Akkor ez a könyv neked szól.

Szerinted egy olyan egyszeri befektetés amely:

Hosszabb távon pozitív változásokat hoz az életedbe, amivel elérheted a vágyaidat, céljaidat, mennyit érhet?

Akár 200.000 Forintot?

Sokak szerint megér ennyit.
Legyen inkább 10.000 Forint? Így csak egy picivel több, mint egy havi BKV bérlet.

Mit szólnál hozzá, ha mindezt még az Önfejlesztés blogon lévő árnál is olcsóbban rendelhetnéd meg ennek az ajánlatának a keretében?

A könyv ára MOST az eredeti 5400 Ft helyett itt csak 4200 Ft.

Azért teszem ezt, mert szeretném, ha azokhoz is eljutna a könyv, akiknek a legnagyobb szükségük van rá.

Az Önbizalom a Siker Titka c. e-book több, mint 1300 példányban kelt el eddig. Köszönöm.

Ha szeretnél magabiztosabb lenni, barátokat/üzleti kapcsolatokat teremteni, megtanulni mindazt ami a sikeres élet fele vezet:

5400 Ft 4200 Ft
Rendeld meg az e-könyvet az alábbi opciókból válogatva:

Szeretném még vonzóbbá tenni az ajánlatot a számodra
Két AJÁNDÉKOT is adok a sikereid eléréséhez:

Lélekemelő Gondolatok, Idézetek

(értéke: 1860 Ft MRR / ÚÉJ*)
A Lélekemelő Gondolatok, Idézetek c. e-könyv több éves válogatás, gyűjtögetés eredménye.
350 értékes válogatott idézetet és bölcseletet tartalmaz.
Az eszmei értéke óriási, hiszen sikeres emberek gondolataiba nyerhetsz vele bepillantást.

MOST AJÁNDÉKBA kapod.

Tudatos Álmodás

(értéke: 1590 Ft MRR / ÚÉJ*)
Tudatos Álmodás c. e-könyv, hogy végre kontrollálhasd álmaidat.
Az álmaid jelentik a félelmeidet, ha ezeket ismered, ismered önmagad.

A legjobb tananyag mindig TE magad vagy.

MOST AJÁNDÉKBA kapod.

Tehát nem egy hanem három e-könyvet fogsz kapni.

5400 Ft 4200 Ft
Rendeld meg most az alábbi opciókból válogatva:

ricardo, ricardo79 Összegzem, hogy mit is nyersz ezzel az ajánlattal
  • Önbizalom a Siker Titka c. e-könyv.
  • 2 db ajándék kiadvány.
  • Gyors, eredményes, látványos önbizalom növekedés Az életedben sikerek-sikerek után.
  • 90 nap eltelte utántól kérdezés nélküli örök élet garancia.

* MRR / ÚÉJ = Újra értékesítési jog (a két ajándék könyvre), ezeket a joggal együtt kapod, tehát kedved szerint bármikor értékesítheted az ajánlott fogyasztói áron illetve akár saját árazás alapján a két ajándék könyvet.


addthisfacebooktwitterdiggiwiw